21 Şubat 2013 Perşembe

Baş Döndüren Saçlar Mükemmel Saçlar

Konu saçınız olduğunda, kendine has bir görünüme sahip olmakla tekdüzeliğe sıkışmak arasındaki fark nerede saklıdır? İşte üç güzel ünlünün bu konudaki başarılarının sırrı:

Michelle Obama’nın eski fotoğrafları, orta batılı bir tarzı gösteriyordu. Obama’nın Hindistan başbakanı için verdiği ilk resmi yemekte, onu Jackie Kennedy tarzıyla görmek ise inanılmazdı. Michelle, orta uzunluktaki küt ve kâküllü sade saçlarıyla mükemmel görünüyor. Uzun bir kadın olduğu için, kabarık saç ona fazla gelebilir. Yine de o akşam, zarif topuzu nefes kesiciydi. Bu rahat model, pek çok işi aynı anda yürüten bir first lady için gayet uygun.

Çok az kadın, kendisine uygun bir modeli bulunca bundan vazgeçer. “Dedikoducu Kız”da göründüğü her karede, kırmızı halıda ya da Hollywood partilerinde Blake Lively’nin saçı dağınık ve ortadan ayrılmıştır. Sadece bir ya da iki resminde saçı topludur ve uzun boyunlu olduğu için, bu modeli daha sık denemeli. Lively her zaman harika görünse de, arada sırada böyle bir değişiklik, onun için canlandırıcı olabilir.

Zamanımızın en güzel kadınlarından biri olan Penelope Cruz’un birbirinden çok farklı iki kırmızı halı görüntüsü de bizi imrendirmişti. Genellikle gözlerinin hemen üzerinde duran nefis kâküller kullanır, dağınık bıraktığı saçları seksidir. Diğer zamanlarda ise yukarıdan topladığı saçları, yüzünün kemikli yapısını vurgular niteliktedir. Bazen de Audrey Hepburn’ün Tiffany’de Kahvaltı filmindeki ikonik tarzından aldığı ilhamla arkadan topladığı saçlarını kâkülle kombine eder.

Siz de her daim baş döndürecek birkaç model belirlemek için kuaförünüze danışabilirsiniz.


Baş Döndüren Saçlar Mükemmel Saçlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder