15 Şubat 2013 Cuma

2013 Moda Mango Kıyafet Koleksiyonu

Mango markasından ve kalitesinden dolayı kesinlikle çok tercih ettiği tasarımlar ile karşımıza çıkmaktadır. Mango yeni sezon 2013 koleksiyonunda bayanların ilgisini çekecek modelleri karşımıza çıkartmaktadır. Mango hem spor giyim ve hem klasik giyim konusunda her kitleye hitap etmektedir. Mango markasının her tasarladığı kıyafet merakla bayanlar tarafından beklenmektedir. Mango modayı yaratan ve trendler ile ilgi çekici bir hal almaktadır. Yeni sezonda çok özel olan mango 2013 sonbahar kış koleksiyonundan birçok modeller ile ünlü kişiler ile tanıtımı ile tam anlamı ile ün salmış olmasıdır.

Mango markası alışveriş merkezlerinde ve diğer mağazalar ile ulaşımı kolay olmaktadır. Yaz sezonu bittiğinden dolayı yeni sezon koleksiyonunda tanıtım ile ilgi çekmektedir. Birbirinden farklı ve modern tarzlarda koleksiyon ile çok beğenilecektir. Mango mağazalarına gidemiyorsanız bile internet üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Bu yıl koleksiyonundan deri pantolon ve siyah uzun ceket kombinleri kesinlikle çok tarz ve modern durmaktadır. Çalışan bayanlar için gri renk takım modeli çalışan bayanları çok şık ve gösterişli gösterecek modeller olmaktadır.

Kırmızı straptez mini elbise modeli ve altına kullanılan bot örnekleri ile sonbahar akşamlarında şıklığınıza şıklık katacaksınız. Siyah ve omuzları gri zımbalı olan kısa elbise modeli çok güzel olan bir elbise modeli olmaktadır. Önü kısa arkadaşı uzun elbise modelinin üzerine siyah deri ceket ile kombinlendiğinde çok gösterişli duracak bir kombin ortaya çıkmaktadır. Kot gömlek ile pantolon kombinlerini rahatlığın şıklığını yaşayacaksınız kesinlikle. Kot ürün modası bu senede devam edecektir. Aynı zamanda üzerinde deri ceket ile kombinlenen tasarımlar ile çok güzel olacaktır. Siyah severler için siyah önü kısa elbise modeli bayanların çok beğeneceği modeller olmaktadır. 2013 mango sonbahar kış koleksiyonunu incelemenizi öneririz.

Resimleri Büyük Görebilmek İçin Resmin Üzerine Tıklayın…


2013 Moda Mango Kıyafet Koleksiyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder